Upptäck det nya Workwide – En digital upplevelse för din karriär utomlands

Härliga nyheter allihop! Efter många månaders jobb och förberedelser så har Workwide blivit ännu bättre än någonsin förr!

Vi är så glada över att kunna presentera vår nya hemsida med en helt ny design som gör det ännu enklare för dig att hitta ett jobb utomlands- Nu är det dags att fira för Workwide visar vägen in i jobbsajters framtid!

Vi använder av oss av en helt ny teknologi som vi hoppas ger dig en fantastisk användarupplevelse: enkelt att hitta, snygg design och snabbt som blixten! När du besöker vår sida idag kan du hitta ditt drömjobb utomlands snabbare och enklare än någonsin!

Skapa en Workwide profil och spara dina ansökningar, aktivera notifikationer och få jobbuppdateringar direkt till din mejl! Skicka en ansökan, prata med oss och bli anställd snabbt. Lär dig mer om ditt nya land och hitta till och med en lägenhet på vår hemsida – redan innan du sätter en fot i ditt nya hemland.

Är du inte helt säker på vart du vill jobba? Efter din registrering kommer vårt Workwide Recruit team att kontakta dig för att berätta om dina möjligheter och hitta bästa lösningen för dig! Med vårt sakkunniga rekryteringsteam kan du vara säker på att få personlig service för att underlätta ditt nya karriäräventyr. 

Låt oss fira ett nytt och förbättrat Workwide! Vår jobbsajt är här för att ta dig till jobbsökningens framtid, med användarvänlig design, nya funktioner och självklar fortfarande med ambitionen att hitta det bästa jobbet utomlands för dig. Vi tror på en ljus framtid och är spännda på att se vilka livsförändrande möjligheter du kan upptäcka hos oss på Workwide.

Publiceringsdatum 23.02.2023
Dela på:
Hitta jobb snabbt!
Personlig rådgivning
Välkända arbetsgivare

Relaterade artiklar

Rekommenderade jobb

Upptäck dessa länder